Τηλεφωνική Επικοινωνία: 218 218 9625 Δ-Π: 09:00 - 18:00

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΟΡΑΜΑ

Πρωταρχικός στόχος της ZEO TEC Hellas Group και των ανθρώπων της, είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής ολόκληρου του κόσμου!

Η ZEO TEC Hellas Group, είναι το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής καθαριστικών και απορρυπαντικών, παγκοσμίως, που χρησιμοποιεί υγροποιημένο φυσικό ζεόλιθο στα προϊόντα που παράγει. Για τον λόγο αυτό, είμαστε μια εταιρεία ορόσημο στον κλάδο μας.  Συμβάλλουμε κατά το μέγιστο δυνατό στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς τα προϊόντα μας είναι απαλλαγμένα από τοξικά κατάλοιπα και βλαβερές ουσίες, σεβόμενοι στην πράξη το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Εταιρικές αρχές & Aξίες

Για τους ανθρώπους της ZEO TEC Hellas Group η ευελιξία, η αξιοπιστία, καθώς και η ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών της εταιρείας αξίζουν πολλά. Αυτές οι αξίες συνδέονται άρρηκτα με τους κανόνες με τους οποίους η εταιρεία δρα επαγγελματικά, δηλαδή με τις αρχές των ανθρώπων της ZEO TEC Hellas Group:

  • Συνέπεια: Γιατί στη ZEO TEC, τηρούμε τα χρονοδιαγράμματα και εφαρμόζουμε τους κανονισμούς κατά γράμμα.
  • Εντιμότητα: Γιατί έχουμε μάθει να «παίζουμε» με τους κανόνες του παιχνιδιού.
  • Καινοτομία: Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας μας, πειραματίζεται καθημερινά με νέα προϊόντα, ανάλογα με τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών.
  • Ειλικρίνεια: Γιατί έχουμε το θάρρος να κοιτάξουμε τον άλλο στα μάτια.
  • Σεβασμός: Στη δουλειά μας, στον πελάτη μας, στον συνεργάτη μας, στον συνάδελφο μας, αλλά κυρίως, στον ίδιο μας τον εαυτό.
  • Διαφάνεια: Γιατί έχουμε μάθει να μην κρυβόμαστε και να αντιμετωπίζουμε το κάθε πρόβλημα με υπευθυνότητα.
Αποστολές Παντού Εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα
Ασφαλείς Πληρωμές διαθέσιμοι όλοι οι Τρόποι Πληρωμής
Τηλεφωνικές Παραγγελίες 218 218 9625 Δ-Π 09:00 - 18:00