Τηλεφωνική Επικοινωνία: 218 218 9625 Δ-Π: 09:00 - 18:00

 ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 


1. Παράδοση από τo Delivery Point της εταιρείας μας Μεσογείων 165 & Σαλαμινομάχων - Μαρούσι (Πλησίον σχολών Δούκα/ΔΑΙΣ) (ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΗ) 

Προτείνουμε σαν το καλύτερο, οικονομικότερο και γρηγορότερο τρόπο παραγγελίας την παραγγελία μέσω internet - διαδικτύου στην ιστοσελίδα μας. Επίσης σαν καλύτερο τρόπο επικοινωνίας μέσω τoυ Online συστήματος που εμφανίζεται κάτω δεξιά στην ιστοσελίδα μας ή στο ☏ 218 218 9625.

Πάντα να προηγείται επικοινωνία μέσω του συστήματος  Online επικοινωνίας ( εμφανίζεται κάτω δεξιά σε κάθε σελίδα μας) ή επιβεβαίωση μέσω email ή τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι το προϊόν που ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο σε κάποιο Zeotec Point. 

Ωράριο Λειτουργίας (Εργάσιμες ημέρες και ώρες) : Δευτ - Παρα 10:00 - 18:00 & Σάββατο 10:00 - 16.00.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! 
Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών για την ενημέρωση σας.

 

2. Παράδοση με Courier - ταχυμεταφορές με χρήση των υπηρεσιών της εταιρείας ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική. (Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον προορισμό και τη χρονική περίοδο. Σε εποχές υψηλού φόρτου όπως Εορταστική περίοδο Χριστουγέννων - Πάσχα, η χρονική περίοδος διαφοροποιείται, οι πελάτες θα ενημερώνονται για τον ακριβή χρόνο παράδοσης).

·  Για Νομό Αττικής ( Λεκανοπέδιο και τα περίχωρα αττικής ) αλλά και επαρχία (χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς), τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας είναι: 2,73 € για δέματα μέχρι 6 κιλά και 1,00 € σύν Φ.Π.Α 24 % για κάθε επιπλέον κιλό από τα 6 κιλά και πάνω.

· Για Εξωτερικό, Κύπρο και υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας είναι 11,00 € συν Φ.Π.Α 24% για δέματα μέχρι 2 κιλά και 2,00€ σύν Φ.Π.Α 24% ανά κιλό για δέματα με βάρος από 2 - 5 κιλά. Από τα 5 κιλά και πάνω η χρέωση ανά κιλό είναι στα 0,80 € σύν Φ.Π.Α 24%.

·  Για δυσπρόσιτες περιοχές εντός Ελλάδας, τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας είναι: έξτρα 6,00 € σύν Φ.Π.Α 24 % για δέματα μέχρι 4 κιλά, και 3,50 € σύν Φ.Π.Α 24 % για κάθε επιπλέον κιλό.
·  Εάν επιθυμείτε πληρωμή με αντικαταβολή (πληρωμή μετρητών με την παράδοση) η επιπλέον χρέωση της υπηρεσίας στην Ελλάδα είναι: 2,20 € σύν Φ.Π.Α .

·  Για παράδοση Σάββατο ( καθώς είναι μη εργάσιμη ημέρα ) με courier υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,85 € σύν 24 % Φ.Π.Α.

·  Τα προϊόντα μεταφέρονται ασφαλισμένα για λογαριασμό του πελάτη υπό ευθύνη της εταιρείας ταχυμεταφορών. Μετά την παράδοση και παραλαβή του δέματος η ευθύνη μεταφέρεται στον πελάτη.


ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το συμβατικό ταχυδρομείο-ΕΛΤΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών και εξυπηρέτησης πελατών για την ενημέρωση σας.

Μπορείτε να κάνετε αποστολή του δεματός σας και με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών αλλά με χρέωση δικιά σας (χρέωση αποστολέα), δεχόμαστε μόνο με Γενική Ταχυδρομική δέματα με χρέωση δική μας. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε το κόστος των μεταφορικών ( κάνοντας χρήση του δικού μας χαμηλότερου κόστους) και χρεώνεστε στην αποστολή - επιστροφή των προϊόντων σας με το κόστος μεταφοράς.

 

Βέβαια μπορείτε να φέρετε ο ίδιος αυτοπροσώπως για παραλαβή από εμάς στο  - Delivery Point της εταιρείας μας Μεσογείων 165 & Σαλαμινομάχων - Μαρούσι (Πλησίον σχολών Δούκα/ΔΑΙΣ) (ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΗ)


3. Παράδοση με μετα​φορική εταιρεία ή με πρακτο​ρείο μεταφορών που σας εξυπηρετεί για όλη την Ελλάδα. Προτείνετε για βαριά και ογκώδη αντικείμενα να εκμεταλλευτείτε τις χρεώσεις των μεταφορικών εταιρειών. Ενδεικτικές τιμές ανά δέμα ξεκινάνε από περίπου 8,00 € χωρίς Φ.Π.Α 24 % . (Δε γίνεται δεκτή η αντικαταβολή μέσω μεταφορικής. Η εξόφληση πραγματοποιείται με όλους τους άλλους τρόπους που διαθέτει η εταιρεία μας).  (Χρόνος Παράδοσης: 1-4 εργάσιμες ανάλογα με το φόρτο της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου και παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου). Οι μεταφορικές παραδίδουν στις έδρες των πρακτορείων τους σε όλες τις πρωτεύουσες αλλά και μεγάλες πόλεις όλων των νομών της χώρας μας. Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη. Η τιμή αποστολής για κάθε δέμα εξαρτάται από το πρακτορείο και από τον όγκο του δέματος. Οι ενδεικτικές τιμές των μεταφορικών χωρίς Φ.Π.Α 24% και ανάλογα με τις διαστάσεις του δέματος (ογκομετρικά) είναι:

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΜΑΤΩΝ

ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΧΕΡΣΑΙΟΙ ΝΟΜΟΙ

ΝΗΣΙΑ

1,00 Χ 0,70 Χ 0,70

8,00€/ΔΕΜΑ

14,00€/ΔΕΜΑ

25,00€/ΔΕΜΑ

1,30 Χ 0,70 Χ 0,30

10,00€/ΔΕΜΑ

17,00€/ΔΕΜΑ

30,00€/ΔΕΜΑ

2,00 Χ 0,70 Χ 0,70 & 2,00 Χ 1,00 Χ 1,00

15,00€/ΔΕΜΑ

30,00€/ΔΕΜΑ

45,00€/ΔΕΜΑ

2,00 Χ 1,50 Χ 1,50

20,00€ /ΔΕΜΑ

50,00€/ΔΕΜΑ

95,00€/ΔΕΜΑ

 

Για την αποστολή μέσω μεταφορικής πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες που μπορείτε να διαβάσετε πιο κάτω. Σε κάθε προϊόν μας μπορείτε πατώντας το κουμπί Μεταφορικά ( Υπολογίστε Μεταφορικά) να ενημερωθείτε για το κόστος μεταφορικών για κάθε τρόπο μεταφοράς. ( Αν το βάρος του προϊόντος που αναγράφεται σύμφωνα με το αυτοματοποιημένο σύστημα δεν είναι σωστό, μην ανησυχείτε, πριν την αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται τελικός αναλυτικός έλεγχος βάρους και θα ενημερωθείτε για την αλλαγή πριν την αποστολή της παραγγελίας σας ).

 

 


 Χρόνος παράδοσης

·  Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο σας το παραδίδουμε εντός μίας - δύο εργάσιμων ημερών ανάλογα με τον τόπο - προορισμό παραλαβής σας με ταχυμεταφορές courier, για πολύ απομακρυσμένες - δυσπρόσιτες περιοχές ίσως χρειαστεί 1-3 ημέρες επιπλέον. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του.

·  Εάν έχει εξαντληθεί ή δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο τότε πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων του Zeotec για την ημερομηνία παράδοσης - αποστολής ή αλλαγής του με κάποιο παραπλήσιο προϊόν.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών για την ενημέρωση σας.

 


 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Θέλεις να επιστρέψεις κάτι; Ακολούθησε τα 3 απλά βηματα!

Είμαστε στην διάθεσή σου για οποιαδήποτε βοήθεια στο 218 218 9625 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 - 18:00)

  1. Καλέστε μας στο 218 218 9625  και ενημερώστε μας για την επιστροφή του προϊόντος
  2. Συσκευάζετε το δέμα με ασφάλεια και μη ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τη φόρμα επιστροφής (έχοντας  συμπληρώσει τα στοιχεία που απαιτούνται)
  3. Επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το υποκατάστημα της εταιρίας Courier που επιθυμείτε για να περάσουν να παραλάβουν από τον χώρο σας το δέμα ή επισκεφτείτε το κατάστημα της περιοχής σας και παραδώστε το εκεί. Σε περίπτωση που πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν παρακαλούμε αποστείλετε το προϊόν πίσω σε εμάς με την εταιρία που σας το παρέδωσε (ACS ή Γενική Ταχυδρομική).

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Μεσογείων 165, Μαρούσι Τ.Κ 15126

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Αλλαγές σε προϊόντα γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών και μόνο αν δεν έχει ανοιχτεί η εργοστασιακή συσκευασία.

Τα έξοδα των μεταφορικών επιβαρύνουν τον καταναλωτή. Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό πρέπει να επιστραφεί εντός 14 εργάσιμων ημερών και τα έξοδα μεταφορικών είναι δωρεάν.

Σημείωση 1: Όταν πρόκειται για αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος, μόλις το παραλάβουμε το παραδίδουμε στον προμηθευτή μας ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και να προβούμε στην αντικατάσταση ή την επισκευή του προϊόντος. Εφόσον ολοκληρωθεί η προηγούμενη διαδικασία, γίνεται εκ νέου η αποστολή σε εσάς.

Σημείωση 2: Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε άμεση αγορά άλλου προϊόντος, μπορεί να δημιουργηθεί πιστωτικό κουπόνι που θα το χρησιμοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας ή να προβούμε σε επιστροφή χρημάτων. Τα χρήματα θα επιστραφούν είτε σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εσείς είτε στο μέσο με το οποίο έχετε πληρώσει την παραγγελία σας (πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή Paypal). Σε όλους τους παραπάνω τρόπους επιστροφής χρημάτων εκτός του Paypal τα χρήματα θα φανούν στον λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Επιστροφές προϊόντων δεν γίνεται αν η συσκευασία έχει ανοιχτεί.

Δείτε εδώ το έντυπο επιστροφής

 

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 60€
Ασφαλείς Πληρωμές διαθέσιμοι όλοι οι Τρόποι Πληρωμής
Τηλεφωνικές Παραγγελίες 218 218 9625 Δ-Π 09:00 - 18:00